Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom kom



stenarna viskar kom
jag har ej glömt era rötter
ej heller edra rotstavar

*

bäckens fåra rör vid vandrade stigar
spindelmor spinner ansikten
lyssnande

*

du är kommen i de spruckna skärvorna
de lades samman i meningen

*

dansens turer är övandet
i tomheten lever dansen
tvekar du i mellanrummen
tomheten
snubblar du i haltandegång

*

stenarna viskar kom
jag har ej glömt era rötter
ej heller edra rotstavar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-18 17:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och ömt skriftat!
2014-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2014-05-18

    Birgersdotter VIP
Jag har ej glömt era rötter...tryggt
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser