Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat hus

Högst upp på kullen
står huset tomt bland lönnlöv,
dess själ är bortrest.




Bunden vers (Haiku) av Skaldekarl
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet: dess själ är bortrest.
Ett tomt hus ger en död känsla.
2014-05-19

  Gunwale VIP
Ännu en finstämd haiku av dig!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Skaldekarl