Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radhus



Radhusområde
ormbunkar med spindelväv
grannsamverkan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-19 17:39



Bookmark and Share


  Nina.K
Gillas! Och - bokmärks!!
2014-05-23

  lodjuret/seglare VIP
Just en grann samverkan, ormbunkar, jo jag tackar! Härligt!
2014-05-20

    ej medlem längre
Den var riktigt fin!
2014-05-19

  Gunwale VIP
Jawohl!! Jag tror jag förstod alltihop! /Dessutom tycker jag att ormbunkens små rader av blad ser ut som gator i ett (stort!)radhusområde.../
2014-05-19

  Annika Persson

Reihenhausgebiet
Rapunzeln mit Spinngewebe
Zusammenwirken in der Nachbarschaft

Eine Spinne spinnt Gewebe.
Der Nachbar oder die Nachbarin
hat gar nichts damit zu tun!

Aber wenn der Dieb kommt
oder der Friedensstörer
dann geht's los
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP