Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rös





slända
i gryning




släpper drömtrådar



in i ängen




vildblomstren mottager
de spårlöstas

andning





vi har funnits här så länge så länge haven minns
hur de steg upp samt lade rösen
stenar
berg
stensättningar





tätt
sammanslutna


samlas stenfolken till råds





trädens urålder
manar vindstilla


skogsnycklar
skänker ljus




till tjärnens släckta
glasoval





hör du rösenas friviskningar
vi är bergen vilka skådar gryningen




stensättarna
såg in i spiralerna



lade med varsamma händer
fallna på knä




torgets
tårblock

av de huggnas minnessfärer




röda brinner
torgets

pilar
vid dammen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 19:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I själens innersta kärna beskriver du livet fint!
2014-05-20

    ej medlem längre
Härlig ,får nästan jordsmak i munnen,och det smakar mer:)
2014-05-19

    ej medlem längre

Underbart vackert väver du poesi ..
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser