Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamantdroppe




om

så vore


bladet i din hand



diamantdroppen




given
ur


månkällan




kunde den ej läsas
förutan din hjärtkod




nyckeln är




droppens
inre




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-19 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre

underbar
poesi med insikter ..
2014-05-21

  poetryGirl
vackert
2014-05-20

  Lars Hedlin
Gillas ,)
2014-05-20

  Ljusletaren
Bra/ kram
2014-05-20

  byggpoeten
Superbt!
2014-05-19

  aol
Underbart
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser