Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdjur



En stående kaviarmacka
fast jag inte borde
Fru Larssons katt tittar på mig
mellan två julstjärnor

en gren kratsar mot fönstret
Var det den eller det inre sorlet
från dagens samtal som höll mig vaken
eller kanske bara den onda kotan som inte ville vara ensam

Det är långt till Betlehem och
tidningsbudet kliar sig i huvudet
Jag hävdar envist rätten
att få älska Marlene Dietrich i hemlighet




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56