Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tromb



står kragen stärkt och styv
flott men så grann där
tuppen gal mot månen
stråkens framfart smärtar
läpparnas möte med vinet

i herrens blotta stoff
krälar tjusarnas avskum
som mjuka mattor rullade
i djup blodröd sammet
endast för svarta skor

bugar handen av porslin
inför lustans virvlande kjolar
som spetsas mot avgrunden
av hennes syla klackar
förd av kavaljeren Tromb

ej längre mö.









Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-11 22:39



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Mkt fint! Snyggt!
2014-12-27

  Lars Hedlin
*ler* Så bra så känslofylld! Gillar!
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing