Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudklanger




älskade


du är



ljuset vilket sköljer in

öppnar gryningsstrimmans
speglar



din hud
är luftens rena



*



älskade


du är stjärnregn

din hud
är

tindrande

kristallkornsöar



stjärnsmedsklanger ur ädla metallers urgrund



*



älskade

din hud
är


trädens rörelser



*



älskade

din hud är

jorden


i vilken hjärtorden gror
spirande


din hud är
bördig jord



*



du lyfter dimman


en känsla

av

ett okänt



*



älskade



du är




tystnaden

vilken nu


faller


in



*




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-21 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt i känslan förmedlat med innerliga starka färger!
2014-05-22

    Askanden
Snabbflytande. Effektiv. Det känns som om du skriver om en person som utöver att vara älskad är hållen i aktning.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser