Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denmannen





den mannen vilken kan
tala

sant
i


levande rörelse



i linjerna
han drar




skall jag möta

där

vid



aftongrinden



med nyckeln i min hand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 125 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-23 22:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Spänning och romantik..där med nyckeln i min hand
2014-05-27

  axveronika
skymmningsstämmning vem är det jaget möter? kärleken, döden? Vad vet vi?
2014-05-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
må portas öppnas

fint
2014-05-27

  Linda CH VIP
Romantisk stämning ljuvligt formulerad.
2014-05-27

  LinneaH
Denna gillar jag!!
2014-05-27

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-05-27

  aol
Så vackert så berörande vännen
2014-05-24

    Om
väl skriftat, snyggt...
2014-05-24

    ej medlem längre
Skickligt Lena.
2014-05-24

    ej medlem längre
Stor dikt
i jordad form.

2014-05-24

    ej medlem längre
Vackert om ett möte
och man vill liksom
smyga nära den aftongrinden
och tjuvlyssna

:)

/P
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser