Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fjärmar mig


Den har kommit sakteligen krypande
främlingskänslan.
Mitt språk har lämnat papperet och flyttat
in i tangentbordet.

Det har förvandlats, blivit statiskt och stelt.
Oengagerat.
Som ett typsnitt flyter det omkring
opersonligt över skärmsidan.

"Det måste återevrövas" tänker jag.
Hämtar skrivblock, penna, ett glas vin
och återintar soffhörnan.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 19:38



Bookmark and Share


  axveronika
Ja alltså raspet av en blyertspenna i ett vacker block - det är nått visst med det.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP