Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i naturens sköte

 

 

Du ser så vacker ut

där du dansar runt

och svänger dina ben

under den blommiga kjolen.

 

Dansar där i naturens sköte

fri som en fågel.

I dansen virvlar ser jag dig

får mig vilja fånga dig 

ta dig i famn.

 

Men jag vill inte avbryta din dans

störa din lycka.

Min lycka

är att se din lycka.

 

I dansens virvlar

vill jag fånga dig.

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 00:22



Bookmark and Share


  Connie
Så vackert! Precis så kan det kännas!
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
"Min lycka är att se din lycka"...
det är kärlek det...mycket fint...
2014-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Stämningsfullt och vackert, min vän.
2014-05-25

  ULJO
varsam och skön poesi detta
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP