Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Peter


Själva iden att finnas tillsammans


I vissa lager av vårt samhälle slickas det röv
I andra lager byts det pengar

Men jag vet att några människor har hedern i behåll
Ofta anklagas vi för att vara "gnällspikar"

Som den snickarson jag är kan jag bara tacka
En Gnällspik går inte att dra ur-nämligen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-25 02:25



Bookmark and Share


  bumerang
Skrattar!
Det finns gnällspikar och så finns det gnällspikar.
Om jag säger så!
2014-05-25

  aol
Fyndigt bra och sant skriftat vännen,
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt