Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR OCH KÄNSLOR PÅ MORS DAG




Visst gör det ont

När jag möter någon med "din" parfym

När jag känner dofterna av din favoritmat

När jag hör musik du brukade lyssna på

Visst gör det ont

Saknar dig

Mamma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-25 08:25



Bookmark and Share


    Havsvind
<3
2017-12-22

  Stjärnöga
Så kärleksfullt
vacker din
hyllning :)
2014-05-30

  Alicia Stenfors
Hon hör dig!
2014-05-27

  louisegirl
Smärtsamt, berörande..
Fint förmedlat..
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det där kändes...mycket berörande...
2014-05-25

    ej medlem längre
Det bor så mycket kärlek i dina ord...vackra ord fyllda av sorg och saknad.
2014-05-25

    ej medlem längre
smärtsam och vacker Marita!
2014-05-25

  stig wikman
Men det gör inte
ont att läsa dina
värmande ord
till mamma.

KRAM Å APPLÅD.
2014-05-25

  Connie
Å lilla mamma <3
2014-05-25

  Lars Hedlin
Kram.....berörs av texten!
2014-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgen beskriver du vackert. En dag som denna står påminnelser på rad.
2014-05-25

  walborg
Skakande smärtsamt
2014-05-25

  Lehva VIP
Jag förstår. Att det gör ont. Så vackert beskrivet.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP