Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning.

Lyssnar till nattens tystnad
blickar ut över mörkrets ljus
Doften av syren kan förnimmas
så även nyanser av daggvått gräs
Där i nattens timma är du nära
utan att själv någonsin ana
Kryper tätt ihop, när ny tid dagas.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-25 20:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättefin!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP