Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati och glädje

Sömnlös koma i en ljusnande morgon
Hjärtat slår hårdare och hårdare
Sväljer ännu ett piller
Kanske är det ett för mycket
Men, jag vill ju bara sova
För alltid eller tre timmar spelar längre ingen roll
När sömnlös har blivit som ett konstant tillstånd
När dom vakna timmarna innan jag svimmar börjar röra sig mot tretal
Det är då dårskap byter ut förnuft
Då den dagliga dosen av piller dubblas eller tripplas
Då jag känner att kroppen sakta lyfter från marken
Tripp eller bara total utmattning spelar ingen roll
Både tar livet ifrån mig
Och jag kan inget annat än att se på vid stranden när mitt skepp kapsejsar och sjunker
Med apati och glädje hand i hand
Tystnad.




Fri vers av Imperial
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-26 05:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, helt underbar.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial