Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångerskan

En sångerska är jag
Javisst är det sant.
Seriöst det jag sjunger
inte nåt fjant!

Jag sjunger för alla
som vill höra på
Men om det inte behagar
Ja, då kan Ni gå!

Det är ju mitt yrke
Min stämma är klar
Det är ju det enda
yrke jag har!




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 15:46



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Rätt du vet vad du har och visar det
bravo
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP