Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förlutnas spöke

Släpp mig fri
låt mig gå
När du är är här
målas världen grå
Du kväver mig
djupt inifrån
Tar mig långt
härifrån
Släpp mig fri
du onda mara
Jag hänger i en
gammal snara
En enda chans
i detta liv
Sitter ensam
med min kniv




Fri vers (Fri form) av Sandraridell
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-27 12:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berör.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sandraridell