Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas frisk luft igen

Andas frisk luft igen

låter solen smeka min hud

Det är dags att leva igen

och inget kan stoppa mig nu

Andas

Andas

Andas




Fri vers av Sandraridell
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 07:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Härlig <3
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sandraridell