Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min stora kärlek som lyfter mig och får mig att känna mig oövervinnerlig.


Du färglägger min själ

Likt den vackraste stjärnan på
himlens klara valv
Lyser du upp mitt tidigare så mörka liv
och färglägger min själ i det finaste guld

Som du finns för mig ska jag alltid
finnas för dig
Älska dig mer än mitt hjärta kan förmå
Min kärlek till dig kommer alltid bestå




Fri vers av Sandraridell
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-22 16:52



Bookmark and Share


    Bo Malte
vackert...
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sandraridell