Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets grav

Det finns inte längre något hopp,
inget ljus på min stig

Jag har vandrat flera hundra mil,
för att upptäcka att tiden läker ingenting

Den där flickan med alla stygn,  har förlorat allt som funnits till

Utan sin familj och vänner hon står och ingen kan någonsin läka hennes sår

Hon har grävt sin egen grop och fallit djupt ner i mörkrets grav

Jag undrar när tiden är inne,
när det är dags att ge sig av.




Fri vers av Sandraridell
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-13 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandraridell