Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vass





han väver mattor
av vass




havet andas roströda toner
ur järnskogars
sandmoln




hon vilken rör vid hans hjärta
vandrar bergsstigen





mattan breder han ut till hennes fotblad



älskade
kom

låt oss följa vindarna


de viskar


viskar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-27 16:19



Bookmark and Share


    Om
mm...fin
2014-05-29

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2014-05-28

    ej medlem längre
Gillar!
2014-05-28

    Birgersdotter VIP
Läste högt och njöt av varje ord...
2014-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Läste med stort välbehag.
2014-05-27

    ej medlem längre
Briljant Lena!
2014-05-27

    Jag är fan större än Sartre
Snyggt, proffsigt och en fröjd för ögat. Tack för läsningen!
2014-05-27

    ej medlem längre

Underbar poesi att njuta av ...
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser