Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var nu en cirka vecka sedan som de där motordrivna fordonen for fram och klippte gräset. Nu har gräset haft mer än en vecka på sig att ta igen sig och visa framfötterna. Även maskrosorna har återtagit 'gatorna', mognat likt säd.


Jag har verkligen försökt




att regissera havets dyningar
men de låter sig inte regleras
eller styras efter en individs önskemål

så jag får nöja mig med de mål
som olika äldre lag i boule
tar sikte på i gruset




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 11:22



Bookmark and Share


  blått nagellack
Åh, vad fint beskrivet.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP