Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla i ord


Öppen dörr stängd dörr

Tankarnas nollsummespel...
Ordens förmynderi...
Handlingarnas återvändsgränd...
Stängs så småningom
alla dörrar?
Finns det sedan blott
slutna cirklar,
krökta rum,
symboler som symboliserar symboler?

Nej, tankarna, orden
och handlingarna
kan alltid på nytt bli
till öppna landskap,
där möjligheternas vindar blåser,
för den som till fullo insett
vidden av sanningen
"jag är här nu".




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-27 16:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärt!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP