Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsdag -14

Jag sitter hos dig
Nya skorna på foten
Alla dessa år

Just i rättan tid
som hade vi redan sett
ofrånkomlighet

Från alltings början
inte uppenbarat än
Kunde famna dig




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-27 21:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2014-05-29

    ej medlem längre
Fin haikusvit till en minnesdag.
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M