Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

Trött så det värker
Stiger över kulissen
Jag har denna bön

Se till mig som är liten
Kan inte offra det här




Bunden vers (Tanka) av Cathrin M
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-28 10:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berörs!
2014-05-29

  Lehva VIP
Skickligt beskrivet..."trött så det värker"...
Jag har också varit där...svårt att stressa fram någon kraft..
Jag känner med dig.
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg.
2014-05-28

    ej medlem längre
Mycket jobbig situation. Berörande...
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M