Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknan




hon sitter
där under


mamakuträdet



tackar livet
det
gör jag


saknar livet
det
gör jag




mycket




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-28 15:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livet ett under.
2020-09-13

  aol
Berörande om levnadsdagar på jorden
2014-05-29

    Om
berörande berättande, så fint att få läsa...
2014-05-29

  novemberly
otroligt vackert skrivet!
2014-05-29

  Lars Hedlin
Starkt och berör!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser