Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


I mina drömmar

 

i mina drömmar

går jag stigen fram

rak i ryggen och med

ett leende på mina läppar

 

inte som i verkligheten

där jag går sakta fram

stavarna är min trygghet

och min hjälp

 

så jag kan ta mig fram

i skogen

på den stig jag älskar

att vandra

 

det känns tungt

när fötter och ben

inte orkar som förr

 

än tar jag mig fram

även om jag inte kan gå

ända hemifrån

utan jag måste ta bilen

till stigens början

 

i dag gick jag bara en runda

i mitt när område

det räckte mer än väl

så kallt och blåsigt

som det är just nu

 

nu känner jag för att vila en stund

innan det är dags att åka till kyrkan

det ska bli en konsert

med två körer härifrån

så en kör med massajer

 

i dag blir kyrkan säkert full

så brukar det vara

när det är musik i kyrkan

 

det är bra att vi är

två kyrkvärdar i kväll

det brukar vara mycket att göra

vid sådana här tillfällen

 

i mina drömmar

är jag frisk

mår bra

gör allt jag vill och kan

tyvärr är livet inte så

 

drömma det får jag göra

det är bra

för själen och för livet

vad vore livet utan drömmar

 

 

anits 28 maj 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-28 15:21



Bookmark and Share


  ULJO
Precis, vad vore livet utan drömmar, fint skriftat.
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du...vad vore livet utan drömma...
trevligt ändå med så mycket musik...
2014-05-29

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2014-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Massajer? Coolt!
Kenya är ett av Etiopiens grannländer. Och från Etiopien kommer min hustru.
Massajerna har nåtts av mycket kristen mission.
2014-05-28

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig drömma" skaldade någon.
2014-05-28

    ej medlem längre
Ja, vi bär på önskningar, men ber vi för att de skall slå in?
2014-05-28

  Drömfångare
Drömskt och vackert. Jag såg en kortfilm som utspelade sig i Falun för ett litet tag sedan. Det verkar vara fint där. Och du får det att låta fint :)
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP