Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta Njutning Liv!

Piska mig blodig

Riv strimlor av min hud

 

Spetsa mitt kött

Drick mitt blod

 

Bränn mig över djävuls eld

Krossa sedan resten

 

Strö mig över äng och vattendrag

Sprid min aska för vinden

 

Nu är jag Allt och Evigt

Smärta Njutning Liv

 

Nu kan jag sannerligen älska

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-28 20:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-05-30

  bittemi VIP
Passion! Bra skrivet
2014-05-29

  Connie
Riktigt bra! Älska djupt, smärtsam och njutningsfullt så man vet att man lever ;)
2014-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat, min vän!
2014-05-29

  Schizooliza
Ut smärtan tvagas kärleken. Självuppoffrad samvetsren kravlös lust i pånyttfödelse. Denna gillas skarpt!! Riktigt bra!!!
2014-05-29

  Stjärnöga
Underbar i
passionens
hetta..
2014-05-29

  anits VIP
Så dramatiskt och starkt skaldat.
2014-05-29

  Anna Nickolausson
vilken känsla wow man känner liv i denna
2014-05-28

  Carina Bendix
Jag älskar den sista raden! :)
2014-05-28

  AstridElisabet
Tycker mycket om denhär! En riktigt bra och kraftfull text!
2014-05-28

  Ingrid Trolle
Vilken dramatik!
Vilken styrka!
Fantastisk text
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Stor dramatik följt av kärlekens sötma.
2014-05-28

  Angel of love
Kraftfull hetta.
2014-05-28

  louisegirl
Intensiv hetta..

2014-05-28

  bumerang
Oj, vilken dramatik.
Vilken överblick.
Vilken seger.
2014-05-28

    ej medlem längre
Brännande hetta...
2014-05-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt passionabelt!
2014-05-28

  Teresia Ridell
Intensivt brännande. Gillas mycket !!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin