Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att vara bjudsam



När man ligger i rännsten
Nedslagen

Med en SS soldat gastande
Kan man ändå bjuda
Sin granne på en
Gnutta bröd


Ondskan kan inte detta språk
Och jag hjälper så gott jag kan
Att ingen någonsin skall lida
Såsom de som fick se sina
Familjer gå in i dödens tvätt

Jag hoppas jag har Judiskt blod
Som en liten hyllning till
Asens nederlag!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt