Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksängeln








Rakt ned över klotet
regnar det kärleksänglar.

Ja de faller så fint och mjukt

och svävar runt i en dans
och leker med moln
och fångar vind.

Sedan låter dom sina händer
forma vattenytan blank och klar

innan dom landar invid oss
och sätter sej bredvid,

Och de låter sina händer
smeka vårat hår gyllene

omsorgsfullt, De ler mot oss
masserar ömt
våra trötta kinder

och smeker de rynkor som
uppstått av tiden.

De sitter länge
och låter horisonten

omkring oss
skymma till kväll.

låter stjärnor
lysa upp himlen

låter våra ögonlock
stängas till ro

I vår natt här.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-29 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin
2014-05-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksänglars natt
underbart, denna satt
2014-05-29

  Maria Natasja
Låter underbart.

Fint skrivet.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg