Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lupinträd



dina läppar
är



fjäderdunsmoln



du
kan skänka tystnaden


utan slag




dina läppar
är



lyssnandet in i vinden





i äppellunden
där träden är stigna
i aplar


där ödetorpet
är

diset i gryningen



där stenarna
bär grunden



där
andas

mossan
lupinträd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-30 18:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2014-05-31

    Mia Sedvall
Så vackert..
2014-05-31

  thyra
Vackert, orden och känslan berör. Tack!

2014-05-30

    ej medlem längre

lupinträd,
ett sånt vackert ord
förgyller din poesi ......
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser