Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGSFÅNGST

Idag

en ny dag

att fånga

i sliten

fjärilshåv

 

glädje

i korg

lägga

sorg

på hylla

 

njuta

naturens

prakt

trots

mörka moln

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-01 17:52



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vad bra om du kan det.
2014-06-03

  Stjärnöga
Inspirerande
hoppfulla
tankar..
2014-06-02

  Tess74
Glädjefylld och inspirerande
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande.
2014-06-01

  Lars Hedlin
I nuet..bra framfört
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP