Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, Karin Boyes Önskan


Låt detta vara


låt detta vara allt och intet
detta som i det lilla rymmer hela livets motsättning
av storslagenhet och sönderrivande smärta
ja låt detta vara
utan förklaring
denna djupa klunk av mening i det som ingen mening har




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 327 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-30 11:59



Bookmark and Share


  Nanna X
förlåt, "låt detta vara detta" ska det förstås vara
2014-06-01

  Nanna X
"ack låt mig vara stilla
och vörda det jag ser
jag detta vara detta
och inget mer"
2014-06-01

  Lehva VIP
Så sorgset..och vackert:-). Och väldigt bra skrivet.
2014-05-30

  Katinka VIP
Så inkännande. Som att dela dina och Karins tankar, tror jag. Fint.
2014-05-30

    ej medlem längre
Så mörkt och ensamt. Men samtidigt så vackert. Det här tycker jag om.
2014-05-30

    ej medlem längre
stiligt skrivna ord med stolta vingar, en välkomnande famn för allt som kan falla in i den. samtidigt en önskan om att allt ska rymmas i det lilla livet, läser jag och ställer mig tvekande inför dess ord.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP