Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsjal





sluter ögon

in i havsäng





susar
susa
lind i humlesång





ryggen
vilar lutad



till ditt bröst


din ömhet genomströmmar
en kvinnas hjärta



dina armar
är


sjalar runt min vila



ditt ljus välver om



hos dig

med

dig


kan jag andas


vem
är du





dina händer
leder mig till stranden



där tystnaden
väver svaren



där frågorna
stiger
upp



upp ur sandens glödande insikt



så är
dina händer
ej flyende



jag vet
de ser mitt hjärta



jag vet
de räds mig ej




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-30 18:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Landar mjukt i själen!
2014-05-31

    Om
Underbart vacker...ljuvlig att läsa
2014-05-31

  aol
Underbart skaldat,
2014-05-30

    ej medlem längre

underbar poesi ..
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser