Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens baksida

Det börjar bli varmare ute och solen skiner
Men inom mig stormen viner

Det som jag under vintern har gömt i en kofta
Det måste jag nu för omvärlden blotta

Ska jag våga visa min hy?
Tänk om alla runt mig kommer fly...

Varför är det så svårt att våga?
Det är för mig en oundviklig fråga

Plötsligt känns min kropp större än igår
Jag måste ställa mig på en våg

Tanken säger att det är fel
Men spegeln visar för stora ben

Jag måste sluta lyssna på dig
Du som har förstört hela mig




Fri vers (Fri form) av Isabelle20
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-30 18:55



Bookmark and Share


  kim Cassel
sant , träffande. sommaren är inte underbar för alla.
2014-06-09

  Linnea Karlsson
Träffsäkert, sorgligt, sant.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle20