Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gloria

Låt mig gå med dig, bara
en bit av vägen. Du når
allt som ekar i mig. Det
som skär i mig om dagen.

Sitter i ditt ljus. Ger dig
mina osäkerheter.
Jag har en gång sett det och
längtar att röras igen.

Med noggrant utmätt vördnad
som din bok. Öppna händer.
Drömmer allt jag vet, önskar
bo i ditt hägn. Evighet.

Och på kvällen: återger
det jag sett i tanken. Fri
att följa, fri att gå. Jag
hoppas mitt hjärta. Hos dig.




Bunden vers (Annat versmått) av Cathrin M
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-31 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina tankar, längtansfulla drömmar....
Fint diktat!
2014-05-31

  Alicia Stenfors
Ärligt och öppet. En fin dikt.
2014-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-05-31

  Lehva VIP
Vilken fantastiskt fin och själutlämnande kärleksdikt. Modig...underbar:-)
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M