Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig.


det blev så, hjärtat förlåt.

Jag ser dig när jag blundar
Jag känner dig i mörkret
Din lukt och din svala hud
Som ett nervgift sprider du dig genom min kropp
Slår ut alla system och sätter mig i dödläge
Hur kom du så nära igen?
Hur kunde jag inte märka när din tillvaro kröp sig närmare
Har jag blivit så ouppmärksam eller lät jag det hända utav vilja?
Du förstörde mig lika mycket som pillerna, men ändå så älskade jag dig tusen gånger mer
Du är drogen jag aldrig ville börja med, men blev fast så fort jag såg dig
Jag blev heroinisten längst bak i bussen och du blev nålen jag alltid kom till när jag ville fly.




Fri vers av Imperial
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-31 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial