Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Att ens drömmar går i uppfyllelse

är ett av ödets råaste skämt

 

Ödets lotter faller olika

jag kom inte ens med i dragningen

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 192 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-06-01 00:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra & bra slutknorr!
2014-06-02

  louisegirl
Så bra skrivet..
Gillar starkt!
2014-06-02

  Lehva VIP
Oj...jag tänker mig att någon som kan skriva som du gör lever en sorts dröm. Poetens...:-)
2014-06-01

  Hans Christian
"jag kom inte ens med i dragningen" Så skickligt skrivet. Kan värkligen relatera till ovanstående citat.

2014-06-01

  Lars Hedlin
Grymt bra!
2014-06-01

    ej medlem längre
Hur bra som helst!!
2014-06-01

    ej medlem längre
Vemodig skrivet.
Kram
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Gillar mycket!!
2014-06-01

  M M Mannheim VIP
Du blev född så någon mening måste det finnas att du finns. Om det sedan blir vinst eller nitlott så är det säkert en mening med det fast vi inte alltid förstår.
2014-06-01

    ej medlem längre
Fyndig text
Tur i oturen ändå. Måste vara värre att va en nitlott.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie