Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte straffa dig

Jag vill inte straffa dig baby

men när du gör mig så här kåt

får du räkna med trubbel!

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 162 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-06-01 00:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Very nice!
2014-06-01

  Hans Christian
Jättekul text - Man undrar ju givetvis vad detta trubbel innebär!
2014-06-01

    ej medlem längre
Snygg"outfit"!
2014-06-01

    ej medlem längre
Tuff kvinna.
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Varningsflaggan lyser.
Allt sker på egen risk.
2014-06-01

  M M Mannheim VIP
Det var en dubbeltydig satir.
2014-06-01

  Angel of love
Det kan man inte låta passera bara ;)
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie