Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt mycket bekymmer


dagens inloggning nattens lösen

jag är inne på så många ställen
på nätet
låter kanske förmätet
men det gäller
att hänga med
med besked
jag menar
världen skenar
men är idag digital
eller bara banal

det kanske låter tjatigt
men det som är gratis
funkar bäst
då är det fest
men man betalar ändå
på annat sätt
ganska lätt
för det finns inget gratis att få
det bara verkar så

men så var det alla dessa lösenord
som gör mig störd
ett tag hade jag samma för alla
men jag fick kalla
fötter och hittade på
nya som kunde gå
bra att minnas
och finnas
i min ännu analoga
odåga
till hjärna
hur ska jag fjärma
allt onödigt som tynger
min själ och ger bekymmer

hade ett tag lösenord på mobilen
men glömde koden till den

jag är glad att mina drömmar
ännu strömmar
i nattens timmar
stimmar
än är de inte digitala
bara banala och anala




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-02 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP