Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid uppvaknandet


Nattens strömmar i nattens drömmar

På morgonen låg dimman
som tankebubblor kring husen,
fyllda med den gångna nattens drömmar.

Morgonsolen löste upp dem,
och uppåt dagen var alla drömmar glömda,
alla nattens bubblor tömda.

 




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-06-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP