Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ende för dig

Om jag inte vore så många skulle jag sagt
att jag är den ende för dig

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 166 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-02 10:51



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Lysande...genialt:-)
2014-06-02

  Lars Hedlin
Just så mycket bra!
2014-06-02

    Dan Myrbeck
Lika mångfascetterad som en diamant
och lika okrossbar.
2014-06-02

    ej medlem längre
Du är riktigt bra Connie!
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Sanslöst bra formulerat!
2014-06-02

  Hans Christian
Nu skrattar jag gott igen! Ren medicin att läsa dina fyndiga texter :o)
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Att vara den enda
kan ta en ända
med förskräckelse.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie