Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sensuell dans

 

 

Jag ser henne i en sensuell dans

på ängen vid Taipale by!

 

Det är det minne jag har

till mitt hjärta kärt.

 

Bilden av henne jag har

som glädje 

i leran vid Oravais.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-02 16:30



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ett stort tack till er som applåderat den här dikten.
Taipale by finns vid Ladogas strand. Där bodde min frus förfader. Som var med i kriget 1808.
2014-06-02

  Maj-Lis VIP
fint
2014-06-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar!
2014-06-02

  Angel of love
Vacker.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP