Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade ser du




gryningsrosorna



alizarin
röda
purpurvioletta



fröjdar
ängderna
i närvaros skönhet





den röda färgen bär ej namn
kärlek är andningen





skogsblomstren nalkas
i nattens sömnblad


lyssnar
till rosens vintersaga





koltrasten
väcker morgonen

med en endaste tonkyss





huden
är ren


efter nattens reningsbad




lagd i
drömflodens minnandeshymn





dina ögon är baddade
med
stjärnsafirer



med ädelstensljuset

ur vilket du kom




huden skimrar
i det morgonblomman
väcks



morgonträdet sträcker
rothaven vida


in i
himlars
sång





älskade


kan du skåda
molnblommornas
stillhet



hur de
molnblommorna


seglar




kysser markerna
med drömfägring


älskade

kan du skåda


hur de


molnblommorna
markerna


sträcker sig till varandra




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-02 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket skön!
2014-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Dina texter får själen att lyfta till oanade höjder.
2014-06-02

  Katinka VIP
"den röda färgen bär ej namn kärleken är andningen" säger allt om vad vi är här för. Jättefint.
2014-06-02

    ej medlem längre

Jag njuter dina vackra ordkonstellationer ...
2014-06-02

  Lars Hedlin
Så vackert skildrat!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser