Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se mig


I solens sista strålar



Tankar som falnat har åter fått tillbaka sin glöd
likt en flamma brinner de i solnedgången

håller upp mina händer mot skyn för att
känna värmen den skänker

Likt en nattfjäril sveper jag så nära att mina
vingar blir svedda, ändå fortsätter jag svärma
för att jag kan inte leva utan detta ljus

Det är nu eller aldrig hinner jag tänka
innan jag sveps in i den förtärande hettan


I solens sista strålar
brinner min själ till brädden fylld



av...


Helena 2014-06-02




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-02 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så lustfylld och levande text, "till brädden fylld".
2021-03-11

  Päronsplitt
Stark bildrik text som berör med sitt tolkningsrika innehåll och avslut. Är svag för avslut som så att säga "hänger i luften". Förinta det gamla(skräpet) och återföds med nya krafter och nytt spirande liv. Som sagt det finns ett tolkningsdjup i din text. Härlig text!
2015-05-03

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2014-06-06

  Michaela Dutius
Ljuset är både upplysande och förtärande i sin hetta - stark text!
2014-06-06

  Carl Mikael Fäldt
Ljuset!

Tänker jag till din text!
2014-06-06

    ej medlem längre

Så ljuvligt vackert Helena ...
2014-06-03

  stig wikman
Och jag fylls
till bredden av
ljuvlig poesi.

SÅÅÅÅ FIN
HELENA.
2014-06-03

  bumerang
Känner stark passion i din text.
Härlig symbolik, ödesbestämd.
Gillar din ingress "se mig"
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW