Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans spränger vi ljudvallen

Du griper om mina skinkor, trycker upp oss mot väggen

Din lem står redo och vill ta mig bakifrån

på magen över köksbordet

 

Gränser suddas ut och vi exploderar i en våldsam orgasm

Det hörs ett dovt, nästan djuriskt stön

tillsammans spränger vi ljudvallen




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-03 02:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow effect! ;)
2014-06-04

  Knickedick
Ja sex är ett angenämnt tema
2014-06-03

  Angel of love
Hettan strålar!
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Ja lovar ringa å lyssna!

Ja jobbade tidigare med JAS-gripen. När man flyger i överljudsfart, flyger man i mer än Mach 1. Ja är ju hungrig av mej, så i simulatorn på övertidsjobbet, blev ja anklagad för
höga Mach-tal!
2014-06-03

    ej medlem längre
Fantastiskt och hett djuriskt!
2014-06-03

    ej medlem längre
Mmm baby nu spränger de ljudvallen. Gillas.
2014-06-03

    ej medlem längre
Upphetsande.
2014-06-03

  Eliza-69
Nice very hooot
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie