Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mikronovell


För henne

Han kunde göra allt för henne. Även ingenting.




Prosa (Kortnovell) av Algotezza VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-06-03 10:59



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Motsatser kräver motsatser, annars blir det ingenting.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP