Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyss till gräset

 

 

Under gräset

gämmer sig spår av blod,

och av död.

 

Gräset har gömt 

100 år av historia.

 

De som offrade sina liv

är borta för länge sedan.

 

Namn på korsen

är utsuddade.

 

Men mening med deras gärning

finns kvar.

 

Lägger du örat intill gräset

kan du kanske höra

deras mamn viskas.

 

De var en gång

lika levande som du.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-03 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten talar till en, en mystik!
2014-06-03

  Connie
Vilken bra text! Ser och hör, hur det viskar från underjorden av vilsna själar som ännu inte fått ro.
2014-06-03

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!
2014-06-03

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP