Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort tack till Dan Myrbeck som är min bästa kritiker: Han gav mycket bra tips om denna text! Gå gärna in och se er omkring hos honom: https://www.poeter.se/Medlem?author_id=43752


Happykondriker

Jag är bara hypokondriker

när jag känner mig sjuk

 

Utöver det är jag en

Happykondriker

*

Tack till Dan Myrbeck som tyckte så här: 

Jag är bara kondriker

utöver det är jag Connisk




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 188 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-03 15:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme och glädje din väg ;) kram
2014-06-04

    ej medlem längre
Du sprider glädje!
2014-06-03

  Hans Christian
Jajamensan - hur kul som helst och mycket fyndigt! Bravo! Connie :o)
2014-06-03

  Lehva VIP
Underbar:-)
2014-06-03

  Lehva VIP
Underbar:-)
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Glömde skriva att ja gillar titeln mycket!
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Jättestort tack till dig!!
Ja känner mig mycket hedrad!!
2014-06-03

    Dan Myrbeck
Det bästa är om man istället för att vara hypokondrisk, kan vara kondrisk!

Du kan utan risk
vara connisk!
2014-06-03

    ej medlem längre

Härligt ...
2014-06-03

    ej medlem längre
Hihi, så bra! :)
2014-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Det finns alltid något att tala om även när man mår bra.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie