Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utan storm

 

något fåraktigt stilla flytande
flodtalande eller drunknat
vattengömt

skapar formationer

små blad seglar vidare
viskande sina sagor

och det är vackert här

i stillheten mellan
i en väntan
helt utan storm




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-03 15:34



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så vackert. Tycker om "i en väntan helt utan storm"
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP